LANDSCAPE ARCHITECTURE
& URBANISM

Areas of expertise

Wij zijn al meer dan 70 jaar als ruimtelijke vormgevers betrokken bij spraakmakende projecten. Wat ons door die jaren heen verbindt, is onze passie voor het vak, de intrinsieke motivatie tot samenwerken en onze verbeeldingskracht. Tegelijkertijd zijn we, ieder voor zich, unieke mensen met eigen kwaliteiten en opvattingen. Die diversiteit koesteren wij en zien wij als onze kracht.
Wij zien de impact van een veranderend klimaat, dat mensen naar de stad blijven trekken en mobieler zijn en dat de biodiversiteit wereldwijd afneemt. We zien ook dat ‘beleving’ een grote rol speelt in de economie en de maatschappij. Tot slot zien wij het belang van een gezonde fysieke inrichting van onze steden en dorpen, zeker in het licht van de recente coronapandemie.
Wij ontwerpen én programmeren daarom voor klimaatbestendigheid, verbinding, beleving en gezondheid. Wij doen dit in samenwerking met lokale gemeenschappen. We bevorderen daarbij inclusiviteit van mens en natuur in onze ontwerpprocessen. Met behulp van ons projectmanagementsysteem leveren wij kwaliteit binnen tijd en budget. Zodoende creëren we betekenisvolle, toekomstbestendige plekken die niet alleen oogstrelend zijn, maar ook het hart raken.